Aloite Konalan nuorisotilan turvaamiseksi

Yli 6 000 asukkaan Konala uhkaa jäädä vaille nuorisotaloa tai nuorten kerhotilaa. Koko alueen ainoa nuorisotalo on koulun yhteydessä toimiva kerhotila, josta nuorisoasiainkeskus aikoo luopua kun koulu menee remonttiin.

Nuorisoasiainkeskuksen ylläpitämä kerhotila on käytännössä ainoa nuorten avoin kokoontumispaikka Konalassa, jonne rakennetaan lisää asuntoja ja jonne tulee lisää lapsiperheitä.  Tilojen käyttö on tehokasta ja kaupungille edullista, koska toiminta perustuu suurelta osin Konalan MLL:n, Pitäjänmäen Tarmon, partiolippukunta Jeanne d´Arcin ja muiden järjestöjen omaan rahoitukseen ja vapaaehtoistoimintaan. Nuorisoasiainkeskuksella on kerhotilassa vain yksi työntekijä. Toimintaa on yleensä koko päivä, aamusta iltaan. Myös koulu käyttää tiloja.

Konalan kerhotila on osa kaupungin nuorisotalojen verkostoa. Sen toimintaa on kehitetty alueen toimijoiden yhteistyönä ja tässä yhteistyössä on ylitetty myös hallintokuntien rajat. Avoin julkinen kokoontumis- ja toimintatila on tärkeä laajemminkin osallistumisen ja yhteisöllisyyden kehittymiselle alueella.

Me allekirjoittaneet esitämme, että Konalan koulun peruskorjauksen yhteydessä varmistetaan, että Konalassa säilyy nuorisotalo tai vastaava nuorisoasiainkeskuksen tila. Jos koulu tarvitsee lisätiloja, pitää tähän tarpeeseen vastata luopumatta nuorisotyön tarvitsemasta ja alueen asukkaille tärkeästä kerhotilasta, nuorisotalosta.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »