Aloite Maunulan palveluista

Maunulan uusi asemakaava mahdollistaa asuntojen ja kaupallisten palvelujen rakentamisen ohella myös alueen julkisten palvelujen parantamisen.

Uuden liikekeskuksen yhteyteen on suunniteltu tiloja kirjastolle ja työväenopistolle. Tähän kokonaisuuteen on toivottu myös avointa kohtaamispaikkaa asukkaille. Keskustaan tulevista uusista asuintaloista on mahdollista varata osa kaupungin ylläpitämille vanhusten palveluasunnoille. Lisäksi on syytä varata muun muassa ns. kivijalkaliiketiloja alueen pienyrittäjille.

Maunulassa tarvitaan myös pysyvät tilat nyt tilapäisesti ala-asteen koulun pihalle parakkiin sijoitetulle päiväkoti Stigenille. Kirjastolta vapautuvien vanhojen tilojen tulevasta käytöstä on esitetty useita ideoita, joista on syytä keskustella myös alueen asukkaiden kanssa.

Edellä esitettyyn viitaten esitämme, että talousarvioon 2010 ja taloussuunnitelmaan 2010-2012 varataan yhteensä 9 miljoonaa euroa Maunulan kirjaston ja työväenopiston suunnitteluun ja rakentamiseen niin, että rakentaminen voidaan aloittaa vuonna 2010. Tilojen valmistuessa tarvitaan taloussuunnitelman raamiin kirjaston ja työväenopiston toimintamenoihin lisää vuosittain 350 000 euroa. Lisäksi esitämme, että talousarvioon ja –suunnitelmaan varataan määrärahat päiväkoti Stigenin pysyvien tilojen hankkimiseksi pikaisesti ja vanhusten palveluasuntojen rakentamiseksi.

Helsingissä 11.2.2009

 

 

Yrjö Hakanen

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »