Helsinki-listat saivat lisää paikkoja

SKP:n ja Helsinki-listojen vaalimenestys näkyy maanantaina julkistetussa valtuustoryhmien sopimuksessa luottamuspaikkojen jaosta. SKP ja Helsinki-listat sai lähes kaksi kertaa nykyistä enemmän paikkoja lautakuntiin ja johtokuntiin.

Kokoomuksen ja vihreiden jyrä vei paikkoja etenkin SDP:ltä. Myös Vasemmistoliitto ja pienet porvarilliset ryhmät Perussuomalaisia lukuun ottamatta menettivät jaossa.

Kokoomus otti kaupunginhallituksen puheenjohtajuuden lisäksi muun muassa uuden konsernijaoston ja kuuden lautakunnan puheenjohtajuudet. Vihreille tuli valtuuston ja viiden lautakunnan puheenjohtajuus. Maahanmuuttajavastaisuudella ratsastaneet Perussuomalaiset saivat edustuksen kaupunginhallitukseen.

 

Useita tärkeitä paikkoja

 

SKP:n ja Helsinki-listojen ryhmä saa paikat ympäristölautakuntaan, liikuntalautakuntaan, Sataman liikelaitoksen johtokuntaan, työväenopiston johtokuntaan, UMO-säätiön hallitukseen, poliisin neuvottelukuntaan, rintamaveteraaniasioiden neuvottelukuntaan ja Tekniikan museon säätiön valtuuskuntaan. Keskusvaalilautakuntaan se saa varajäsenen.

Lisäksi ryhmälle on tulossa yhden kiinteistöyhtiön hallituspaikka ja sen esityksestä valitaan suhteellisen osuuden mukainen määrä käräjäoikeuden lautamiehiä.

Uusi valtuusto päättää luottamushenkilöistä 14.tammikuuta. Helsinki-listat järjestää lauantaina 24.tammikuuta tapaamisen, jossa linjataan toimintaa niin luottamustehtävissä kuin asuinalueilla, kansalaisliikkeissä ja tiedottamisessa.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »