Helsinki-Vantaa -selvitys keppihevosena

Helsinki-Vantaa –selvitys näyttää elävän omaa elämäänsä, vaikka Vantaa on selvästi tyrmännyt kaupunkien yhdistämisen. Talous- ja suunnittelukeskuksen kokoamasta raportista käy selväksi eräs syy tähän.

Helsinki-Vantaa –selvitystä halutaan tämän raportin perusteella käyttää helsinkiläisten lähipalvelujen ja palveluihin käytettävien määrärahojen karsimiseen. Toivottavasti tämä viesti välittyy laajasti myös helsinkiläisille, jotta Suur-Helsingin tavoitteet tulevat laajemmin selväksi.

Helsinki-Vantaa –selvitys elää omaa elämäänsä toisessakin mielessä. Tässä ei ole otettu lainkaan huomioon valtuuston strategiaohjelman ja Demokratiaryhmän tavoitteita ja esityksiä asukkaiden vaikutusmahdollisuuksien lisäämisestä.

Valtioneuvosto valmistelee parhaillaan kuntauudistusta. Demokratiaryhmä esitti, että Helsingin tulee edistää uudistuksen valmistelussa aktiivisesti Demokratiaryhmän raportissa esitettyjä tavoitteita. Tämä näkökulma puuttuu kokonaan tästä raportista.

Toivottavasti Demokratiaryhmän raportin jatkokäsittely muuttaa tuo korjausta tähän monien muidenkin asioiden yhteydessä ilmenevään demokratiavajeeseen. helsingin ja Vantaan yhdistämisen sijasta tarvitaan lisää lähidemokratiaa ja vaaleilla Helsingin seudulla valittava seutuvaltuusto.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »