Koskelan liikuntatiloja koskevasta kuntalaisaloitteesta

Koskelan, Käpylän ja lähialueiden uimala- ja liikuntatiloja koskevassa asiassa on valtuustoon vedottu moneen kertaan sen jälkeen kun tuli tieto erityisesti alueen vanhuksia, vammaisia ja lapsia palvelevan Käpylinnan uimalan lopettamisesta. Uinti- ja liikuntatilojen rakentamista Koskelan sairaala-alueelle tulevaan monipuoliseen palvelukeskukseen esittänyt eläkeläisten lähetystä sai vaalien alla lähes kaikkien valtuustoryhmien edustajilta tukea.

Tähän kuntalaisaloitteeseen esitetty vastaus kuntalaisaloitteeseen toistaa uimalan osalta kuitenkin vanhoja väitteitä Jätkäsaaren Bunkkerin uimalasta Käpylinnan ja Koskelan tilojen korvaajana. Bunkkerin tilat eivät sijaintinsa ja eräiden muiden ominaisuuksiensa takia sovellu kaikille niille erityisryhmille, joita Käpylinnan uimala on palvellut. Koskelan ja Käpylän alueen asukkaille Jätkäsaaren Bunkkeri ei ole myöskään lähiliikuntapaikka.

Huomiota herättää, että kuntalaisaloitteeseen annettua vastausta ei ole käsitelty liikuntalautakunnassa, joka on ollut kiinnostunut löytämään vaihtoehtoja Käpylinnan lopettamiselle. Myöskään sote-lautakuntaa, vanhusneuvostoa tai vammaisneuvostoa ei ole kuultu asiassa.

Ehdotan, että valtuusto hyväksyy seuraavan ponnen: Valtuusto edellyttää, että Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen ja sairaala-alueen suunnittelussa selvitetään vielä mahdollisuudet vesiliikunnan tarvitsemien tilojen toteuttamiseen.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »