Lasipalatsin asemakaava: Amos Anderssonin museon laajennus

Tämä ehdotus Amos Anderssonin taidemuseon tiloista Lasipalatsin alueelle on monella tavalla kiinnostava ja positiivinen.

Lasipalatsi rakennettiin aikoinaan olympialaisia varten ja ajateltiin tilapäiseksi. Silloin osattiin ja haluttiin suunnitella ja rakentaa hyvin. Sittemmin Lasipalatsi on suojeltu ja nyt alueen kulttuuriympäristön arvot saavat lisää käyttöä taidemuseosta. Samalla on mielenkiintoista, että tässä syntyy uusi merkittävä museotila, jonka rakentamiseen ja käyttömenoihin ei tarvita paria sataa miljoonaa euroa veronmaksajien varoja, kuten Guggenheim-museoon.

Tähän asemakaavaan sisältyy myös varaus Pisara-radan aseman sisäänkäynnille. Liikenneviraston lausunnossa todetaan kuitenkin, että Pisaran suunnitelmissa on luovuttu Lasipalatsin aukiolle sijoittuneesta sisäänkäynnistä. Kysynkin apulaiskaupunginjohtajalta, miksi Pisara-varausta ei ole haluttu poistaa tästä kaavasta? Jos se joka tapauksessa poistuu myöhemmin, eikö hyvään suunnitteluun kuulu, että tiedossa olevat asiat otetaan huomioon?

Mitä tulee Lasipalatsinaukioon, toivon että Lasipalatsin aukio kehittyy aktiivisena ja monipuolisena kulttuurin ja tapahtumien elävänä avoimena tilana.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »