Malmin lentoaseman alueesta

SKP:n ja Helsinki-listojen ryhmän mielestä tapa, jolla Malmin lentoaseman kohtalosta on sovittu valtioneuvoston ja kaupungin johdon kesken on epädemokraattinen. Kun lentoaseman lopettamisesta sovittiin, sivuutettiin niin alueen asukkaat, Finnavia ja muut lentokentän toimijat kuin yleiskaavan valmisteluun kuuluvat osallistumis- ja kuulemismenettelyt. Emme hyväksy tällaista epädemokraattista menettelyä.

Kaupunginvaltuuston vallassa ei ole se, miten valtio, Finnavia ja muut ilmailualan yhteisöt järjestävät toimintansa. On kuitenkin myös Helsingin kannalta tärkeää, että Helsinki-Vantaan lentokenttä ei jää ainoaksi Helsingin seutua palvelevaksi kentäksi.

Valtioneuvoston päätökseen ja sopimukseen Helsingin seudun kuntien kanssa on kirjattu, että Malmin lentoaseman alue otetaan asuntokäyttöön. SKP:n ja Helsinki-listojen ryhmän mielestä tämä ei saa tarkoittaa erilaisten vaihtoehtojen selvittämisen sivuuttamista eikä myöskään asukkaille tärkeiden ulkoilu- ja viheralueiden merkityksen aliarvioimista. Kentän lähistöllä, Tattarisuon alueella toimivien pienyritysten toiminnan jatkumiselle on turvattava edellytykset. Myös lentokenttärakennukselle on syytä hakea sen historiaa ja kulttuuria arvostava käyttö.

Helsingillä on paljon uusia alueita kaavoitettavana ja rakennettavissa. Malmin lentokentän alueen osalta pitää ottaa huomioon erilaisia tarpeita ja välttää sellaisia ylimitoitettuja rakentamistavoitteita, joita yleiskaavan valmistelussa on esitetty.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »