Mellunmäen vanhan ostarin asemakaava ja Mellari

Mellunmäki-seura toteaa muistutuksessaan tähän asemakaavaan, että asukkaiden kaavan valmistelussa esittämät lausunnot eivät näy mitenkään ehdotuksessa. Mellunmäki-seuran ja muissa asukkaiden esityksissä on haluttu säilyttää alueen omaleimaisuus ja väljyys, turvata asukastila Mellarin toiminnan jatkuminen ja parantaa alueen palveluja.

Valitettavasti näyttää siltä, että HOK-Elannon ja rakennusfirmojen intressit purkaa vanha ostari ja rakennuttaa alueelle lisää on hallinnut kaavan valmistelua.

Kaavan valmistelussa on selvitetty mahdollisia uusia tiloja Mellarille. Toivottavasti siihen löytyy asukkaiden kannalta hyvä ja hinnaltaan kohtuullinen ratkaisu. Yhdessä alueelle suunnitellun kirjaston ja kulttuuritoimen kanssa siitä voisi muodostua kokonaisuus, joka tarjoaa tilaa monenlaiselle toiminnalle ja kulttuurille.

Maunulassa monitoimitaloa on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa. Asukkaat ovat olleet mukana alusta alkaen ja myös valinneet edustajansa aina työmaakokouksia myöten. Myös suunnittelijat ja virkamiehet ovat kokeneet sen hyödylliseksi. Asukasosallistuminen jatkuu nyt osallistuvan budjetoinnin merkeissä.

Ehdotan seuraavan ponnen: Hyväksyessään asemakaavamuutoksen valtuusto edellyttää, että selvitetään miten asukastila Mellarin ja kirjaston suunnittelu voidaan tehdä yhdessä asukkaiden kanssa.

– 2.3.2016

Valtuusto hyväksyi ponnen äänin 53 – 0 – 30.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »