Pajusen budjettiesitys ei kelpaa

Helsinki-listojen aktiivit kokoontuivat 16.10. puhumaan kaupungin ensi vuoden budjetista. Muutettavaa ja kommentoitavaa löytyi paljon.

Kaupunginjohtaja Pajusen ehdotuksessa ei ole tarpeeksi rahaa suhteessa ihmisten todellisiin tarpeisiin. Kaupungin tuottavaa liiketoimintaa aiotaan yhtiöittää, sosiaali- ja terveyspalveluissa on kymmenien miljoonien vaje, ja ylipäätään budjetti vaatii tekemään enemmän vähemmällä rahalla. Leikkaukset kohdistuvat kaikista raskaimmin tavallisiin keski- ja pienituloisiin ihmisiin.

Helsinki-listojen kokouksessa linja olikin toinen. Jatkuvasta leikkaamisesta, yhtiöittämisestä ja yksityistämisestä on päästävä eroon, ja kuunneltava asukkaiden tarpeita. Rikkaan Helsingin varoista riittää kyllä palvelujen rahoittamiseen, ja varmasti on olemassa parempiakin investointikohteita kuin kalliit tunneli- ja siltahankkeet.

Ryhmämme valmistelee talousarvioon lukuisia muutosehdotuksia, ja haluaa lisäksi luoda yhteyksiä erilaisiin kansalaisjärjestöihin ja ruohonjuuritason toimijoihin politiikan suunnan muuttamiseksi. Katso tapahtumakalenterista, missä meitä voi seuraavan kerran nähdä, tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »