J-P Väisänen: Rauhanpalkintoa voisi juhlia tuplaamalla rauhantyön määrärahat

Ahtisaari nosti taas Suomen maailman kartalle. Balsamia Jokelan ja Kauhajoen haavoihin? Ulkoministeri kehuu nyt entistä presidenttiä kuin ovelta ovelle kulkeva imurikauppias. Naurattaa! Tämä Ahtisaaren palkitseminen ei ole mitään uutta. Näin meillä Suomessa aina toimittu. Voitetaan maailmalla kaikki kisat ja voitetaan, koska ollaan Suomalaisia. Oma poikamme pärjäsi taas hyvin voitti rauhan idolsit!

 Ollaan taas pärjätty rauhanpisatestissä. Kohta Suomeen virtaa tutkijoita ja toimittajia katsomaan miten meillä kasvatetaan rauhaan. Sillä aikaa suomalainen rauhanliike pohtii ankarasti mitä tehdä kun rauhanliikkeiden toimintaan budjetoidut määrärahat eivät singahda Ahtisaaren tavoin korkeuksiin. Tuskin kukaan nyt maailmalla rauhan kansalaisiksi leimattu suomalainen tavis edes tietää, että sellaiset rauhantyötä tekevät järjestöt kuin Suomen Rauhanpuolustajat, Rauhan liitto tai vaikka taiteilijoiden rauhanjärjestö PAND joutuvat joka vuosi olemaan varuillaan kulttuuriministerien henkilökohtaisista linjauksista ja imurikauppiaiden vaalilupauksista. Joka vuosi suomalaiset rauhanjärjestöt kituuttavat onnettomilla määrärahoilla juuri nyt kun rauhankulttuurin kysymyksiä pitäisi nostaa esille niin kotimaassa kuin levottomassa maailmantilanteessakin. Ahtisaarta juhlitaan, kakkuja leivotaan, pidetään puheita ja lasia nostetaan. Hyvä! Mutta nostetaan samalla suomalaisen rauhanliikkeen määrärahoja toimia rauhan kulttuurin puolesta, jotta nobelistin rauhankulttuuria voidaan jatkaa ja voimistaa!

Juha-Pekka Väisänen
käsitetaiteilija
PAND Taiteilijat rauhan puolesta ry:n puheenjohtaja

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »