Seppo Lampelan esikoisromaani ilmestyy 28.10

Steen1:n a.k.a Seppo Lampelan Esikoisromaani “Hullu Klovni – pieni tarina pahuudesta” julkaistaan marraskuun 10. kuluvaa vuotta. Romaani on fiktiivistä kaunokirjallisuutta Lampelan omalla, tinkimättömällä tyylillä kirjoitettuna. Tyyli on taatusti tuttu kaikille Steen1:n musiikkia kuulleille.

Kirjan teemana on pahuus ja sen määrittely. Kuka päättää pahan ja hyvän määritelmän ja onko kukaan paha tahallaan? Miksi hyvät voittavat elokuvissa ja pitäisikö hyvän edes voittaa? Alla pientä esimakua tuotoksesta.

– – – –

Hullu Klovni
– pieni tarina pahuudesta –

“Varastaminen kaupoista on oikeasti ihan vitun kivaa ja jännittävää puuhaa. Mieluummin lähden ’ruokarundille’, kuin jään kotiin passivoitumaan rankan työpäivän päätteeksi.

Marketista täytyy löytää kuolleet kulmat missä sulloa sisäfilettä takinselkämykseen vartijan eksyttämisen jälkeen. Ja samalla pitää seurata muita asiakkaita. Sitä voisi verrata paintball-sotaan ilman ammuksia tai kaikkia välinemaksuja. Ja parastahan koko hommassa on se, ettei kiksit lopu kaupasta poistumisen jälkeen. Onnistuneen reissun voi sitten kruunata hyvällä pihvillä ja muutamalla huurteisella, ilmaisella oluella.

Mikäli et ole samaa mieltä, voit yrittää ottaa mut kiinni. Tervetuloa peliin, saadaan siitä taas asteen verran jännittävämpää!”

Kirjan julkaisee juuri kustantamon perustanut Monsp Records. Se on Helsinki-listojen sitoutumattoman ehdokkaan, rap-artisti Seppo Lampelan (Steen1) ensimmäinen romaani.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »