SKP:n ja Helsinki-listojen edustajat luottamushenkilöiksi

Helsinki-listat ja SKP:n Helsingin piiri ovat valinneet edustajat kaupungin luottamustehtäviin. Lautakuntiin ja johtokuntiin esitetään useita nuoria ja asukasliikkeiden aktiiveja. SKP ja Helsinki-listat saa valtuustoryhmien neuvottelujen tuloksena paikkoja lähes kaksinkertaisen määrän nykyiseen verrattuna.

Kaupunginvaltuusto päättää valinnoista 14.tammikuuta.

SKP ja Helsinki-listat esittää liikuntalautakuntaan rap-artisti ja kirjailija Seppo Lampelan (varalle opiskelija Annamili Tölkkö). Ympäristölautakuntaan esitetään opiskelija Lauri Alhojärvi (varalle asukasaktiivi ja toimittaja Marjaliisa Siira). Työväenopiston johtokuntaan esitetään käpyläläinen asukasaktiivi ja tuottaja Heikki Takkinen (varalle pätkätyöläinen Irene Auer). Helsingin Sataman johtokuntaan esitetään sosiaalipäivystyksen päällikkö Olli Salin (varalle erityislastentarhanopettaja Hannele Salava). UMO-säätiön hallitukseen esitetään rock-artisti Kari Peitsamo.  

Poliisin neuvottelukuntaan esitetään kansalaisaktivisti Ritva Hartzell (varalle lääkäri Esa Tulkki). Rintamamiesasiain neuvottelukuntaan esitetään asiakasneuvoja Leena Tamminen. Tekniikan museon säätiön valtuuskuntaan esitetään käsitetaiteilija Juha-Pekka Väisänen. Keskusvaalilautakunnan varajäseneksi esitetään psykologi Emmi Tuomi. Yhden kiinteistöyhtiön hallitukseen esitetään Asukasliiton järjestösihteeri Tiina Sandberg.  

SKP:n ja Helsinki-listojen valtuustoryhmä on järjestäytynyt. Ryhmän puheenjohtaja on kaupunginvaltuutettu Yrjö Hakanen, varapuheenjohtaja Seppo Lampela ja sihteeri Olli Salin.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »