Vuonna 2016 käyttämättä jääneiden määrärahojen käyttöoikeudet 2017

Tässä päätöksessä osoitetaan Digitaalinen Helsinki –ohjelmaan ja johtamisjärjestelmän ICT-muutoskuluihin 1,2 miljoonaa euroa lisärahoitusta.

Kysyn kaupunginjohtajalta, meneekö tästä osa Tieto Oy:lle sähköisen kokousjärjestelmän virheellisistä päivityksistä aiheutuneisiin lisätöihin? Vai onko kaupunki vaatinut ja saamassa Tieto Oy:ltä hyvitystä sen aiheuttamista haitoista ja lisämenoista? Tästähän valtuustolle luvattiin järjestelmien kaatumisen yhteydessä lisätietoa, jota ei ole kuulunut.

Samalla kiinnitän kaupunginhallituksen jäsenten huomiota siihen, että digitaalisen ohjelman toteuttamisessa Kontupisteen kaltaisilla tietotekniikan palvelupisteillä ja vertaistuella on tärkeä merkitys. Toivon, että kaupunginhallitus ei tyydy Kontupisteen toiminnan osalta nyt vain syksyyn asti luvattuun jatkoon vaan päättää turvata toiminnan pitkäjänteisen jatkumisen.

Tähän liittyy kiireellisenä myös Mellarin uusien tilojen turvaaminen. Tilakeskukselta on jäänyt käyttämättä viime vuodelle myönnettyjä määrärahoja noin 20 miljoonaa euroa. Tätä taustaa vasten näyttää todella erikoiselta se, että Mellarille on niin vaikea järjestää uusia tiloja, jotka tälle asukastalolle on luvattu jo pariinkin kertaan. Kysynkin, missä vaiheessa Mellarin uusien tilojen järjestäminen nyt on?

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »